Samen kunnen we de wereld verbeteren - een bed maakt verschil!


All rights reserved ® Alternative Creation S.L. ©  2006 - 2013

Sleep Green Eco Youth Hostel Barcelona

Ronda Universitat 15, Pral-1, 08007

Tel. (+34) 932 507 938


Sleep Green Eco Youth Hostel Barcelona was created by Alternative Creation S.L. © 2013

Onze locatie is ongelofelijk goed. Sleep Green is gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven, trein en busstation. Twee metrohaltes liggen op minder dan 2 minuten loopafstand. Informatie over hoe je ons kunt vinden!

Sleep Green beschikt over ruime, comfortabele slaapzalen met slechts 4 of 6 bedden. Onze matrassen zijn gloednieuw en super comfortabel. Overtuigd ? Je kunt nu boeken!

Om je voor te bereiden op je reis naar Barcelona kun je nuttige informatie hier vinden.

Milieubeleidsverklaring


Gebaseerd op een sterke visie voor een duurzamere toekomst hebben we Sleep Green gecreëerd, een Ecologisch Jongeren Hostel in het centrum van Barcelona. Gezien onze hoge normen betreffende sociaal en ecologisch duurzaam ondernemen, hebben we het EU-ecokeurlabel ontvangen, een prijs voor producten en diensten die aan de hoogste milieunormen voldoen.

Wij geven toe dat een accommodatie als een hostel een negatieve impact op het milieu heeft. Om schadelijke effecten van onze bedrijfsactiviteiten te beperken hebben we de volgende maatregelen genomen:

 1. We hebben een elektriciteitsbedrijf gecontracteerd die de energie voor 100 % uit hernieuwbare bronnen haalt.

 2. We hebben uitsluitend LED-lampen geïnstalleerd.

 3. Het grootste gedeelte van onze elektrische apparaten heeft een waarde van A + + + met een minimum energie -efficiëntie van A +.

 4. Alle douchekoppen en kranen zijn voorzien van drukknoppen om het waterverbruik te minimaliseren.

 5. Wij bieden faciliteiten om recycling gemakkelijk te maken.

 6. We gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en gerecycleerd toiletpapier, net als kantoorpapier.

 7. We geven het personeel geregeld trainingen om ervoor te zorgen dat het personeel up-to-date is met onze milieumaatregelen.

 8. Wij informeren u van ons milieu managementsysteem en moedigen je aan om ons bij het behalen van onze milieudoelstellingen te ondersteunen.

Om onze betrokkenheid te bevorderen zullen we ervoor zorgen dat in de toekomst alleen ecologisch duurzame werkwijzen, voorkoming van verontreiniging en een voortdurende verbetering van de vormgeving van installaties en de uitvoering van onze dienstverlening met betrekking op het milieu toegepast worden. Verder zullen we:

 1. voortdurend streven naar het verminderen van mogelijk schadelijke gevolgen van onze activiteiten op het milieu.

 2. voldoen aan alle toepasselijke milieuwetten en-voorschriften en deze voortdurend proberen voor te zijn.

 3. stimulering van de integratie van milieuoverwegingen in business planning en beslissingen.

 4. onze vorm van aanpak effectief communiceren aan de omgeving, onze medewerkers, leveranciers en gasten, ook het bevorderen van het bewustzijn en de verantwoording voor de milieuproblematiek, om ons te helpen neem een kijkje in ons milieubeleid.

 5. blijven zoeken naar mogelijkheden om onze milieuprestaties te verbeteren door het evalueren van de resultaten van ons milieubeleid en het maken van doelen voor verdere verbetering op jaarbasis.

Getekend : Michelle Myers , Environmental Manager

Datum en plaats : juli 2013 , Barcelona